Две от тризначките от Биг Брадър“ – Вяра и Надежда, 

...
Две от тризначките от Биг Брадър“ – Вяра и Надежда, 
Коментари Харесай

УЖАС: Две от тризначките като дъщери на Баба Яга

Две от тризначките от „ Биг Брадър “ – Вяра и Надежда,  пуснаха фотоси от рождения си ден, който бе на 10 септември. Скандалните победителки от третия сезон на известното риалити шоу не престават да стряскат почитателите с типа си.

Вяра и Надежда, които се показват в обществените мрежи като Фейт и Хоуп, бяха оприличени от почитателите си на сестрите на баба Яга. На фотосите двете дами съгласно почитателите наподобяват състарени и неузнаваеми.

Сестрата на Надежда и Вяра – Любов Станчева, също живее в Англия, на за разлика от тях поддържа добър стандарт на живот. Лав Станчева, както и тя по сходство на сестрите си се е кръстила във Facebook, се радва на пространно и уютно жилище в влиятелен лондонски квартал. Там тя и половинката ѝ отглеждат дъщеричката си и постоянно разгласява фотоси от делниците си с нея.

Напук на слуховете пък, че Вяра и Надежда се препитавали с милостиня на Острова, наподобява, че и те се пробват да показват висок стандарт на живот. Двете госпожици се похвалиха с един от подаръците си – марков парфюм на „ Диор “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР